lördag 3 april 2010

Boende och lite planer för denna månaden

Jo, vi bytte bungalow för några dagar sedan.... Denna månaden har vi båda rätt mycket jobb och studier så vi bestämde oss för att bo kvar här på Good Days där vi nu känner oss hemma.

Vi bor just nu i den bungalown som är närmst hit på bilden. (Blev erbjudna att bo i Ulrikas hus någon månad då hon åkte hem också. Ett otroligt generöst erbjudande som vi var otroligt tacksamma för, men som tyvärr inte passade in just då. Vi hade precis flyttat in här, packat upp alla våra saker och installerat oss både mentalt och praktiskt.)

Vi ska bo här nu tom den 13 april. Det var tyvärr några som hade bokat bungalown några dagar mitt april. Så då passar vi nog på och åker till någon annan ö några dagar. Sedan kommer vi tillbaka hit igen och stannar till den 25 april, fast då i en annan bungalow som är likadan.



Men den bungalow vi har nu är perfekt och är för övrigt en likadan som Henrik, Petra och Elvira bor i och som vi umgås med här varje dag (Här fika med Petra & Elvira på Good Days restaurang)









Poolen är ju precis utanför. Perfekt för ett morgondopp. Vi har sovrum, kaffekokare och badrum. Och så har vi en TV till Pierres stora förtjusning då han rattade in Champions League härom natten och kunde se Barcelona spela match! Zlatan gjorde två mål. Mer än så behöver man inte..



Vi har även en extrasäng i rummet. Någon som har lust att hälsa på oss? Solnedgången är precis utanför. I slutet av den här månaden har vi bestämt oss för att göra en visa-run till Malaysia, kanske bo några veckor på Koh Lipe och sedan åka vidare till östsidan av Thailand. Koh Samui och Koh Pha-Ngan där vädret kommer att vara bättre då. Vi får se... KRAM till alla som läser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar