söndag 31 januari 2010

Tack alla härliga svenskar som bor här!

Här är några "falang-people" som vi utlänningar kallas som vi vill hylla som tack för all hjälp att känna oss som hemma!

Christer. Arbetar som skeppare på en 32 fots segelbåt och är 2:a säsongen här på ön. Saknar sina barn hemma i Sverige men kan inte motstå 20 dagars segling per månad här under högsäsongen. Åker ut med turister på daycruises eller några dagars turer, fiskar harpun i solnedgången, lägger till vid någon strand och grillar över öppen eld.
Har visat oss hur mobiltelefonerna funkar här i Thailand, var vi absolut INTE ska bo och var vi absolut har möjlighet att bo. Både i vackra hus och prisvärda bungalows.

Laila på Gafae Aroy har varit väldigt hjälpsam och tillmötesgående både innan och idag då vi väl träffade henne. Vi avnjöt en god lunch och islatte där idag. http://www.gafaearoy.lanta.se Hon har både kanelbullar, svenska tidningar och mycket mycket mer. Ifall vi får hemlängtan.

Maj-Britt. Lanta Divers. http://www.lantadiver.com Har varit otroligt hjälpsam. Just nu har vi vår post eftersänd till henne och har fått massor av råd och tips. Ska träffa Maj-Britt imorgon. Kanske blir det lite dykning lite senare på vår vistelse. Det blir roligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar